kachels en zo

Houtkachel

Houtkachel

Houtkachels zijn er in alle soorten en maten. De kachels van VuurZon zijn allemaal van de beste merken. Ze zijn mooi en duurzaam en voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. De kachels verbranden gegarandeerd schoon en zorgen dat u het hoogste rendement uit uw brandstof haalt. Kortom, onze houtkachels combineren fraai design met kwaliteit en functionaliteit.

We vertellen u er graag alles over bij een brandende kachel in de showroom waar u uit veel verschillende modellen kunt kiezen. U vindt altijd een kachel die aansluit bij uw wensen en die perfect past in uw huis. Graag kijken we mee naar uw situatie en adviseren we niet alleen over de best geschikte kachel, maar ook over alles waarop u moet letten bij het aansluiten. Besteedt u het aansluiten liever uit, dan kunt u natuurlijk ook op ons rekenen. Dat betekent ook hier kiezen voor een persoonlijke aanpak die hand in hand gaat met kwaliteit. En de service van VuurZon gaat ver.

Is de houtkachel aangesloten bij u thuis, dan krijgt u gratis les in vuurtje stoken op de beste, meest duurzame manier!

Topmerken

VuurZon kan vrijwel elk melk houtkachel leveren. Omdat we staan voor kwaliteit en duurzaamheid, zijn we gespecialiseerd in A-merken. We zijn importeur van ABX en dealer van andere topmerken als: Oranier, Justus, HS-Flamingo, TermaTech, Haas+Sohn, Termofor, Hobbit en Animo. Kortom, genoeg keus om warmte een gezelligheid in uw huis te brengen! Al deze merken kachels voldoen aan de strengste Europese eisen en normen. Door het hoge rendement van de kachels bespaart u ook nog eens flink op uw stookkosten.

Nu al een kijkje nemen in de brede keuze die VuurZon biedt? Kijk dan op de pagina Assortiment.

Prijs houtkachel

Onze houtkachels zijn er in verschillende prijsklassen, dus voor elke portemonnee. U kunt bij ons terecht voor een houtkachel alleen, maar ook voor de installatie. Op basis van uw specifieke situatie ontvangt u een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent. De bijkomende kosten voor installatie hangen af van uw situatie. Wat is er allemaal nodig voor de installatie (is er bijvoorbeeld al een goed werkend rookkanaal?). Wilt u de installatie zelf doen of laten uitvoeren door VuurZon (of één van haar partners)? Wat voor extra materiaal heeft u nodig? Wij hebben het in huis voor u en ook hier geldt: een goede prijs-kwaliteitverhouding staat voorop. Vraag naar uw mogelijkheden want Theo en Eefje denken graag met u mee.

Ons assortiment

Een aantal houtkachels uit ons assortiment vindt u hieronder. Laat u vooral door ons adviseren welke kachel voor u het meest geschikt is en wat er komt kijken bij de installatie. We staan u graag te woord in onze showroom.