kachels en zo

Over ons

Over VuurZon

VuurZon is de betrouwbare handen van Eefje en Theo Sonneveld. Hun passie voor kachels werd geboren toen ze zelf op zoek waren naar een kachel die ze op hun cv-installatie konden aansluiten. Er bleek zo weinig over bekend in Nederland dat Theo zelf de theorie en techniek indook. Hij bouwde zo snel expertise op dat het ook bij de kachelfabrikanten zelf opviel. VuurZon was geboren.

Eerst vanuit hun huis en al gauw was daar geen plaats meer voor alle kachels. Sinds 2013 zijn zij de trotse bezitters van een zeer ruime showroom in Moerkapelle waar ze zo’n 50 kachels hebben staan. Een deel daarvan brandend. Ook hebben ze in Waddinxveen een grote opslagruimte waarvandaan de accessoires worden verzonden en waar altijd een voorraad materiaal beschikbaar is voor het aansluiten van de kachels.

Ondertussen mag VuurZon zich importeur van het topmerk ABX noemen en dealer van andere A-merken als Oranier, Justus, Animo en Haas+Sohn. De liefde voor deze duurzame topmerken uit Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Spanje en Tsjechië hoort u terug in de manier waarop de eigenaren erover vertellen. Ze kunnen u precies uitleggen wat nodig is om een kachel op uw cv aan te sluiten. Natuurlijk komen ze ook bij u thuis om advies op maat te kunnen geven.

Je kunt het dak op!

Theo zoekt regelmatig de hoogte op om een hout- of pelletkachtel te installeren. Hiervoor werkt VuurZon ook regelmatig met samenwerkende  partners die hierin gespecialiseerd zijn. Ook voor alle bijkomende werkzaamheden (verbouwingen, stucen van muren, verfwerkzaamheden, etc.) heeft Theo een groot netwerk dat hij regelmatig in zet.