Webshop / Pelletkachel

CV-Pelletkachel Nordic Fire HVR Torsby

€ 5.430,00

Kies kleur

Kies uitvoering

Prijs incl. btw, exclusief verzendkosten.

stk.

Toevoegen aan winkelmaand

contact ons

hrv-torsby, kachel, nordic-fire, pellet, pelletkachel, vuurzon

De HRV Torsby CV-pelletkachel met stalen bekleding geeft de pelletkachel een moderne en luxe uitstraling. De HRV Torsby is een moderne CV-pelletkachel waarbij u uw radiatoren en vloerverwarming mee kunt verwarmen. De CV-pelletkachel kan ook goed functioneren in samenwerking met een bestaande cv-ketel, zonnepanelen of warmtepomp. De HRV Viktor beschikt over een in- en uitschakelbare convectie ventilator. Door de nieuwe verbrandingstechniek is het vuur nog mooier en rustiger. Daarnaast zorgt de innovatieve automatische reinigende kantelrooster ervoor dat u een geruime tijd kunt stoken zonder de kachel te hoeven reinigen. De HRV Viktor is voorzien van een complete besturing waarmee de haard volledig naar wens op tijd en watertemperatuur kan worden ingesteld.

De CV-pelletkachel HRV Viktor is instelbaar op de watertemperatuur van de radiatoren. En door het instellen van een weekschema kunt u de pelletkachel volledig automatisch laten werken zonder dat u er nog naar om hoeft te kijken. Kies de gewenste tijd voor het verwarmen van uw woning. In de tussentijd houdt de pelletkachel uw woning op de watertemperatuur en zal modulerend gaan werken of zelfs automatisch uitgaan als er voldoende warmte aanwezig is. Wordt het weer te koud, dan zal de pelletkachel automatisch starten.

Deze pelletkachel cv werkt net zo goed en efficiënt als de moderne gasgestookte cv ketel, echter u geniet nu ook nog eens van het vlameffect en bespaard sterk op uw stookkosten omdat het stoken met pellets goedkoper is dan stoken met aardgas.

De HRV Viktor cv pelletkachel is geheel compleet en is voorzien van een CV-pomp, overdrukbeveiliging, expansievat (t.b.v. de CV-pelletkachel), temperatuurveiligheid. In combinatie met een aansluitpakket kan men deze op het bestaande cv-ketel aansluiten.

Als extra beschikt de HRV Viktor over een extra ventilator aan de bovenzijde, waardoor er indien gewenst extra warmte in de woonkamer komt. Hierdoor wordt het in de woonkamer sneller warm.

Nordic Fire beschikt over alle toebehoren om uw cv haard op juiste wijze èn veilig aan te sluiten. Ook de combinatie met zonnecollectoren is goed mogelijk.

HRV Torsby staal € 5.430

HVR Torsby Speksteen € 5.580

 

 

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

   Nominaal regelbaar vermogen 3,8 - 14 kW
   Afgifte CV-systeem 3 - 12 kW
   Pelletverbruik 1 – 3,2 kg/h
   Rendement 95,9 %
   Rookgasafvoer Ø 80 mm
   Aansluitmogelijkheid externe lucht Ø 50 mm
   Inhoud pellet reservoir 20 kg
   Brandduur per vulling 5 - 25 uur
   Maatvoering H x B x D 1080 x 500 x 540mm
   Gewicht 180 kg
   Ruitenreinigingssysteem Ja

ENERGIELABEL

A++ 

Milieu en duurzaamheid is voor Nordic Fire van groot belang. Vandaar dat onze CV-pelletkachels worden ontwikkeld conform de strenge Europese wetgeving waarop EcoDesign2022 is gebaseerd. De focus ligt hierbij op het minimaliseren van de uitstoot van fijnstof en CO2 bij de verwarming van uw woning.

ecodesign2

 • Merk Nordic Fire
 • hoogte met afdekplaat 1080 mm
 • externe luchttoevoer achter
 • Diepte 540 mm
 • Breedte 500 mm
 • Brandstof houtpellets
 • Afgifte CV systeem 3 - 12 kW
 • Aansluitmogelijkheid achter
 • vermogen categorie 3,8 - 14 kW
 • Vermogen 3,8 - 14 kW
 • type kachel Vrijstaande kachel
 • Soort Pelletkachel
 • Rendement > 90%

Wilt u meer weten over uit kachels?

Navigeer naar onze site met veelgestelde vragen en vind antwoorden op uw vragen over ons!